Over midea, het merk Midea mbt

Het merk Midea MBT stopt nooit met het ontdekken, ontwikkelen en verduurzamen van hun producten om gemak en alle comfort te bieden voor klanten, installateurs, ontwerpers en eindgebruikers. ,

Over Midea Group

Ze zijn een expert in de HVAC-sector en een van de grootste airconditioningfabrikanten ter wereld.

Het bedrijf begon als een klein bedrijf dat elektrische ventilatoren en onderdelen produceerde in 1968. In 1985 brakken ze door in de airconditioningsector en lanceerde ze de productie van residentiële airconditioningsystemen, en in 1989 begonnen ze met de productie van commerciële airconditioningsystemen. 

Op dit moment zijn ze ’s werelds nummer 1 luchtbehandelingsmerk in termen van productievolume. Tegenwoordig omvat deze merkenfamilie het vlaggenschipmerk Midea, evenals LINVOL, Clivet en MDV. Door middel van deze merken samen te brengen zetten ze residentiële en commerciële producten wereldwijd op de mark

Onderscheidingen en erkenning

Bovendien winnen ze elk jaar meer dan 40 designprijzen op verschillende wereldwijde designshows zoals reddot, iF en Good Design Award! Ook zijn ze de eerste fabrikant die het milieuvriendelijke Bleu Angel ontvingen. Deze certificering hebben ze dan ook mogen ontvangen van de Duitse Milieuagentschap na het lanceren van s’werelds eerste milieuvriendelijke airconditioner.

het merk midea
166.000

medewerkers

500

engineers

+50

years of experience

150.000

Grootste marktaandeel in China

Het Merk Midea Building Technologies (MBT)

Midea Building Technologies (MBT) Division is een belangrijk onderdeel van Midea Group, die haar zakelijke concentratie strategisch plaatst op de producten, diensten en uitgebreide oplossingen van Intelligent Building, waaronder energiebronnen, liften, besturingssystemen en verwarming, ventilatie en airconditioning.

Strategie

De belangrijkste strategische doelstellingen zijn;

Product leiderschap:
Kwaliteitsproducten en toewijding aan innovatie maken het bedrijf een leider in de branche.

Efficiëntie gedreven zijn: 
Zij worden gedreven door efficiëntie van de productielijn tot aan het management.

Wereldwijde werking: 
Zo handelen ze met klanten in meer dan 200 landen en hebben ze ook productiefaciliteiten en internationale activiteiten over de hele wereld.

Visie, Missi & Waarden

De visie is om geweldige innovaties tot leven te brengen. En de missie is om te integreren met de wereld en de toekomst te inspireren.

Daarom omarmen ze de toekomst, en dit zijn de kernwaarden:

  • Aspiratie
  • Toewijding
  • Samenwerking
  • Innovatie